Grafikprogrammet FunkArt

Tillbaka

FunkArt innehåller alla matematikprogrammets funktioner men dessutom kan programmet rita punkter, cirklar och streck i olika färger. Vad som ritas styrs av det indata man skrivit in i inmatningsbilden. Bilden kan byggas upp, pixel för pixel eller som linjer, cirklar, ovaler eller rektanglar. Indata kan läsas in men även lagras på fil. Med programmet följer en stor mängd indatafiler som man själv kan utgå ifrån och "fila på" för att få fram andra former och färger. Ofta blir resultatet oväntat därför att de värden man angett som indata ibland samverkar och ibland motverkar varandra.
FunkArt vänder sig till dej som vill experimentera med former och färger. Resultatet från datorgenereringarna kan bilda fristående konstverk eller bilda kulisser i annat designarbete. 
Programmet kostar 350:- 
(En LE-version med endast matematikfunktionerna finns och kostar 95:-)

Grafer genererade av FunkArt

Jag vill veta mer om programmet FunkArt!
Klicka här så får du läsa några sidor ur programmets manual
(Worddokument)

Jag vill prova programmet!
Ladda ner demoversionen av matematikprogrammet FunkArt - OBS! 20 MB

Den består av en zip-fil på ca 20 MB som innehåller det fullständiga programmet märkt med Demo. Dessutom är användningstiden begränsad till 2017-01-15
Zip-filen innehåller även en fil med ett serienummer som måste användas för att köra programmet

Ladda ner setupfiler:

SetUpArt1 SetUpArt2 SetUpArt3

Köpa programmet? 

Köp av programmet går till på följande sätt (enanvändarlicens):

  • Betala 350:- på swisch till yahoo-mailadressen

  • Sänd ett mejl till   rotfrukter-_-hotmail-com

    Meddela att du satt in pengarna samt till vilken mejl-adress du vill att lösenord och serienummer ska sändas (Om du vill utnyttja studeranderabatten ska du även ange var du studerar och telefonnr. dit)

  • Då inbetalningen tagits emot får du ett mejl med ett lösenord till den "skarpa" versionen av programmet FunkArt.
    Du får också ett serienummer som du måste ha för att kunna köra programmet.

  • Du laddar därefter ner en .zip-fil som innehåller ett paket med program och dokumentation. Anvisningar hur du ska packa upp zip-filen och komma igång står också i det mejl du får.

Skriv det lösenord du fått för att ladda ner fullversionen av programmet FUNKTIONER och tryck Enter:(gissa gärna lösenordet men programmet kan ej köras utan godkänt serienummer.)

Tillbaka